Sayfalar

8 Aralık 2012 Cumartesi

Telefondan Bedava İnternete Girmek


Not: Vodafone Bunu Engellemiştir Artık Çalışmamaktadır. 


Vodafoneden Bedava İnternete Girmek

Evet yanlış duymadınız şimdi vodafone hattınız var ise fakat (Kontörünüzün Olmaması Lazım Konntör Varsa Valla Hepsini Keser Kontörünüzün) Videoyu İzleyin ve sizde yapın. Videoyu İzleyemeyenler için Özet Geçeyim Ozaman. Proxy Adresleri İle Girebiliyoruz. Proxy adresi ne diyenler için anlatacağım. 

Turkcell ve Avea içinde Yazacağım Fakat Olacakmı bilmiorum Yazım Bittiği  Zaman Turkcell ve Avea İçinde PROXY ADRESLERİNİ YAZACAĞIZ FAKAT TEK FARK URL girerken değişikler yapacağız. Neyse Lafı Uzatmadan Talimatlara Geçelim.

Anlattığım İşlem Nokia Telefonları İçin Geçerlidir. Ama Başka Model Telefonu olanlar üzülmesin onlarda kendi telefonuna ait PC SUİTE programı indirip Örneğe bakarak veya biraz araştırma yaparak onlarda internete bedava girebilir.

Bilgisayarınızda Ovi Suite Kurulu olması lazım kurulu olmayanlar için link:  Ovi Suite İndir
Ovi Suiti Kurduktan USB kablosunu bilgisayara taklaım ve resimde gözüktüğü gibi İNTERNETE BAĞLAN diyelim

Kesinlikle Kontör Olmasın Hepsini Yer ve Kesinlikle Faturalı Hatlar Denemesin

Şimdi İnternete Girioyuz ve Resimde Gösterdiğim Url lerden istediğimiz birisine giriyoruz. İkisinede Girin Hangisini Beğenirseniz.


Kesinlikle Kontör Olmasın Hepsini Yer ve Kesinlikle Faturalı Hatlar Denemesin

OROXY.COM Daha güzel bir proxy adresidir. Çünkü Mobilden facebooka girebilir  ve bİLGİSAYARDAN YOUTUBE videolarını İzleyebilirsiniz. Daha Etkin Bir Proxy adresidir Yani Şimdi Oroxy Girdikten Sonra Ne Yapılır. Onu Göstereceğim. Resime Bakın:

Kesinlikle Kontör Olmasın Hepsini Yer ve Kesinlikle Faturalı Hatlar Denemesin

Kesinlikle Kontör Olmasın Hepsini Yer ve Kesinlikle Faturalı Hatlar Denemesin


Kproxy, Oroxy.com dan daha aşağıdadır ama yindede en iyi proxy adreslerinin başında gelir. İstediğimiz Yere Gitmek İçin URL yerine site adresini yazıp SURF   Kutuğına Basın Yalnız. Kproxy den facebook ve youtube a girilmez.

Turkcell ve Avea İçin Proxy Adresleri:

Turkcell İçin:

 wap.uygulamapazari.com.php.oroxy.com
 wap.uygulamapazari.com.php.kproxy.com

Avea İçin:

mobil.bankasya.com.php.oroxy.com
mobil.bankasya.com.php.kproxy.com

Not: Turkcell Ve Avea için aynı işlemleri yapın sadace url yazma yerine yani mesela live.vodafone.com.php.oroxy.com  adresi yerine  wap.uygulamapazari.com.php.oroxy.com
adresini yazın. Yalnız Turkcell ve Avea İçin porxy adreslerinin doğru çalışıp çalışmadığını bilmediğim için sonuçları bizimle paylaşın. Turkcell ve Avea Kullanıcları mobilden bedava girebildiğiniz bir site varsa onu yazın ve  .php.oroxy.com veya  .php.kproxy.com adresini yazın


Artık İşlem Tamamdır Sizde Bedav İnternet Kullanmaya Başlayabilirsiniz. Bu Bloğu Tüm Arkdaşlarınızla Paylaşın ve Emeğe Saygı Açısından Her Ne Olursa OLsun Bu Bloğu Çalıp
Çırpmak Yasaktır. Sizde Deneyip Girdiyseniz Arkdaşlarınızla Paylaşınız. 
MedyaGoz.Blogspot.com





2 yorum:

  1. eline saglık 1 hafta girdim ama vodafone engelledi herhalde artık giremiyorum nedeni ne olabilir bi çare

    YanıtlaSil
  2. http://teknoegtim.blogspot.com/
    badeva internete girmek isteyenler bana buradan mesaj bıraksın bana

    YanıtlaSil